STUDENTCHAUFFEUR

Studentchauffeur omgeving Arnhem 

Wilt u ook onderweg efficient kunnen werken? Met een studentchauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur in Arnhem voor u klaar staat.

Voordelen van een studentchauffeur

 • ✓ Uw studentchauffeur kan kleine taken voor u verrichten, terwijl u op uw afspraak bent.
 • ✓ De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in een file- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden.
 • ✓ Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in Den Bosch kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
 • ✓ In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.

  Wat een studentchauffeur voor u kan betekenen

  Een studentchauffeur is altijd ruim op tijd voor het aangevraagde tijdstip aanwezig. Zo zal de rit altijd op tijd kunnne beginnen. De chauffeur heeft de al ruim voor de rit zelf de planning doorgelopen en de route uitgestippeld, zo komt de chauffeur niet voor verassingen te staan. U zult dan ook comfortabel naar de eindbestemming vervoert worden en op tijd op uw afspraak aankomen. Tijdens de rit kunt u in alle rust doorwerken of eventueel uitrusten. Wij beschikken enkel over chauffeurs met een prettige rijstijl, al onze chauffeur hebben bij ons een rijtest afgelegd.

  Tijdens uw afspraak kan de chauffeur voor u kleine werkzaamheden uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het doen van een kleine boodschap, een pakket wegbrengen of de auto naar de wasstraat brengen. De chauffeur zal op uw gewenste moment weer paraat staan om u veilig naar uw werk, huis of volgende afspraak te brengen.

  Tarief van een studentchauffeur

  Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een studentchauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW).

  Vraag direct online een studentchauffeur aan

  U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door bereiken op 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Als u direct een rit wilt reserveren kunt u gebruik maken van ons online reserveringssysteem. Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!

  OFFERTE AANVRAGEN